Een spannend boek met een waanzinnige plottwist
De SCAS onderzoekt slachtoffers van de Brandofferman en daarmee is de Brandofferman officieel als seriemoordenaar bestempeld. Mathilde (Tilly) Bradshaw speelt hierin een grote rol en zorgt voor een doorbraak. Deze doorbraak zorgt ervoor dat Washington Poe terugkomt van zijn verlof en de zaak oppakt. Een zaak waarbij zijn naam in de borst van een van de slachtoffers staat gekerfd. En bizar genoeg is Tilly degene die het vond. Het dossier wordt veel omvangrijker dan gedacht.
Het boek begint gelijk heftig met het slachtoffer waarmee je het boek ingesleurd wordt. Daarna begint de introductie van Tilly en Poe en daarmee wordt duidelijk dat deze twee personages, uitersten zijn. Poe is een knorrige brigadier met de gave om iedereen op de kast te krijgen en Tilly een geniale maar sociaal onhandige IT-nerd. Poe en Tilly een onwaarschijnlijk gouden duo.
De schrijfstijl van Craven is meeslepend en onderzoekend. Je volgt Poe en Tilly tijdens hun zoektocht naar de Brandofferman. Lang is onduidelijk wat de slachtoffers gemeen hebben. En terwijl zij samen aan het zoeken zijn wordt het moeilijk om het boek weg te leggen.
Als dan duidelijk is wat de link is tussen de slachtoffers raakt het onderzoek in een stroomversnelling. Dan komt er opeens een plottwist waardoor het niet meer moeilijk is om het boek weg te leggen, het is onmogelijk geworden!
Brandoffer is een detective en Tilly brengt humor in het boek. Het boek zelf is spannend, vlot en het plot is totaal onverwachts. Dus ben je op zoek naar een fantastisch spannende serie voor deze herfst, begin dan met Brandoffer en ik weet zeker dat je Poe en Tilly niet meer los kan laten!
Bedankt Ilona en uitgeverij LS voor het recensie exemplaar!
Bedankt Ilona en uitgeverij LS voor het recensie exemplaar!