Visueel mooie graphic novel
Krypto, ik kwam dit tegen op de instagram van uitgeverij De vier windstreken. En deze boeken, deel 5 is in augustus uitgekomen, zijn wel erg mooi.
Om de jongens weer eens wat anders te laten lezen nam ik deze mee uit de bieb. De hoeveelheid plaatjes sprak de oudste aan. Weinig tekst ook. Maar het ging er mij om dat er een verhaal verteld wordt.
Orelia wordt geplaatst bij de familie Birk en ze wonen in Saltvik. Orelia houdt heel veel van crypto zoölogie en al snel komt ze erachter dat er iets schuilt onder het wateroppervlak.
Er zitten twee verhaallijnen in het boek dus een is eindig en de tweede gaat in het volgende boek door.
Mijn oudste vond het een leuk boek en had het binnen een half uur uit. En ik kon gelijk de andere delen ook voor hem reserveren. Want ik vermoed dat het grotere plaatje over meerdere boeken wordt uitgesmeerd.