Vervolg vol intriges!
Het tweede deel van de Zijdevilla! En dit boek gaat verder waar De Zijdevilla stopt. Heerlijk om je weer even in Italië te wanen!
In De glans van de Zijdevilla viert Angela dat het eerste jaar van de Zijdevilla goed is verlopen. Er staat een mooi evenement op de planning bij Vittorio, die nog steeds haar geliefde is. Maar voor het evenement belt Nathalie, haar dochter, af. Op het evenement zelf ontmoet ze Vittorio's moeder en een concurrent. Hierna lijkt alles berg afwaarts te gaan.
Angela is een succesvolle zakenvrouw die zorgvuldig de zijdeweverij leidt. Het welzijn van haar wevers staat voorop. Dat ze er alles aan doet om haar medewerkers te belonen en te helpen is bewonderenswaardig en gaandeweg het verhaal hoop je alleen maar dat ze er snel achter komt waarom alles zo mis lijkt te gaan.
Wat schrijft Tabea Bach goed! Ik had vooral met Angela te doen. Zoveel pech wens je niemand toe. Het is levensecht, zo ook de 'blindheid' van Italiaanse mannen voor hun moeders.
Lekkere thema’s weer als concurrentie, zwangerschap, vechten voor de liefde, armoede, verraad en bemoeizuchtige schoonmoeders.
Een heerlijk tweede deel, vol intriges en ik heb het idee dat we nog niet van 'moederlief' af zijn dus ik ben heel benieuwd naar deel 3!
Bedankt @oceaanboeken en @parkuitgevers
Voor het recensie-exemplaar.