Mooi vervolg

beachhouseboeken 23 maart 2025

Het eerste boek, de bloemendochters, vond ik een hartstikke leuk boek over Dahlia. Toen ik dit boek als bestseller zag liggen in de bieb moest ik hem gelijk meenemen!

Soley heeft alles, een fantastisch zangcarrière, beroemd, genoeg geld en een even succesvolle vriend. Maar haar carrière vreet al even aan haar, het vele reizen, nooit thuis zijn. En als dan haar vriend de roddelbladen haalt is ze er klaar mee. Ze gaat naar IJsland op zoek naar haar roots, haar familie en naar zichzelf.

Wat een sterke persoonlijkheid is Soley! Niet luisteren naar haar vader of manager maar gewoon gaan met alleen een plaatsnaam en voornaam terwijl het al 30 jaar terug is.

De zoektocht naar haarzelf wordt mooi verwoord en het is duidelijk dat ze zelf ook een sterke persoonlijke groei doormaakt.

De schrijfstijl van Tessa Collins is ook dit keer fijn, het verhaal gaat vlotjes, er zit een fijne vaart in. Daarbij zijn er mooie beschrijvende teksten over het landschap van IJsland en de bewoners.

Deel twee is een mooi vervolg! Aan het einde zit er weer een mooi haakje zodat je weet over welke nicht de hoofdrol heeft in deel drie.

Dit vervolg leest lekker weg. Ben je dol op IJsland, feelgood en een zoektocht met persoonlijk inzicht en familie geschiedenis dan zit je met dit boek goed!

Meer recensies van beachhouseboeken