lekkere feelgood

beachhouseboeken 21 februari 2025
Laat het maar aan mij over maar ik heb deel 2, Een perfecte kerst in Cornwall al gelezen maar Een perfecte zomer in Cornwall is deel 1! Dus deze moest ik echt nog een keer lezen. En ik heb onwijs veel zin in de zomer…

Sam Lovell organiseert het jaarlijkse food festival in Portmellow. In 10 jaar tijd is het uitgegroeid naar een enorm feest en juist dit jaar laat hun hoofdact het afweten! Haar beste vriendin gaat al haar contacten af en komt uit bij Gabe Matthias. Een Londense chefkok die zijn eigen serie heeft en geboren is in Portmellow. Maar zij weet niet dat Sam en Gabe een verleden hebben. Een verleden wat niet fijn is geeindigd en misschien ook nog niet is afgerond…

Sam heeft zich 10 jaar lang uit de naad gewerkt, na haar moeders dood, broertje in de bak en toch brood op tafel zien te krijgen voor haar zus en haarzelf. Ze heeft een succesvol bedrijf maar ze heeft Gabe niet vergeven maar kon hem ook niet vergeten en nu is hij terug.

Zo’n vrolijke cover met zonsondergang en een fijn straatje met kleurrijke huizen wie wil dat nou niet! Ik was wel toe aan een zomers verhaal en dat is dit wel! Heerlijk wegdromen in een klein stadje in Cornwall. De schrijfstijl van Philippa draagt daar bij aan want Een perfecte zomer in Cornwall leest vlot weg, het is een feelgood en toch hoop je dat Sam en Gabe bij elkaar komen. Want waarom ging Gabe weg?

Aanrader voor iedereen die van de boeken van Jenny Colgan, Jill Mansell en Holly Martin houdt. Laat je meevoeren naar Cornwall en geniet van de inwoners van Portmellow.

Meer recensies van beachhouseboeken