Midsommar; het uitstekende vervolg op God Jul!
Na God Jul! Moest deze er gelijk achteraan gelezen worden! Gelukkig staat het op Kobo en kon ik gelijk doorlezen.
Midsommar begint in Nederland met Svea. Haar huwelijk is net een paar maanden over, ze heeft een nieuwe vertaalopdracht binnen en vertrekt naar de stuga van haar grootouders in Zweden. Vertalen kan ze daar ook! Alleen rijdt ze daar haar nieuwe buurman aan, wat een chagrijnige man is dat.
Wat een lieve vrouw is Svea, na zich jaren weggecijferd te hebben is het tijd om te herstellen en zichzelf weer te vinden. In Zweden in het huisje van haar grootouders en bij het dorp waar haar vrienden wonen hoopt ze rust te vinden. Alleen die rare kluizenaars buurman...
De schrijfstijl van Esther is weer top! Ook dit keer werd ik weer helemaal meegezogen in het verhaal. Het is heerlijk genieten hoe ze in Scandinavië midzomer vieren. En er kwam een Tomte voorbij! Met het verhaal over de Tomte vielen wat puzzelstukjes op hun plaats.
Midsommar is het vervolg op God Jul! En goed om als stand-alone te lezen. Is het nodig om God Jul! eerst te lezen? Dat hoeft dus niet maar God Jul! is wel een topper om nu te lezen en aan het einde van Midsommar komen de personages elkaar tegen.
Heerlijk boek! Ik wil direct naar Zweden op vakantie en een stuga boeken!
Heerlijk boek! Ik wil direct naar Zweden op vakantie en een stuga boeken!