fantastische deel twee
Larp (Live Action Role Play) ik ken niemand die het doet, heeft gedaan of zou willen doen maar hoe leuk zou het zijn om een dag als elf rond te lopen of als een soort Hermelien toverdranklessen volgen?!
Tussen fantasie en werkelijkheid is deel 2 van de serie Werkelijk waar? En ook prima als stand alone te lezen.
Live werkt bij Tule en Kant een bruidsjurkenwinkel. Die ging een moeilijke periode door maar loopt nu goed. Haar vriend Friso doet aan Larp en neemt dat zo serieus dat Liv meegaat op een weekend. Dat weekend is intens.
Wat een leuke manier om de vriendengroep goed te leren kennen! En Liv heeft het er druk mee. Nieuwe ontwikkelingen bij Tule en Kant, eigen projecten en onderliggende verhoudingen bij vrienden.
Denise Meijer schrijft vlot en met veel humor.
'Heeft u wellicht interesse in... privéles?' Friso wiebelt suggestief met zijn wenkbrauwen.
Het boek eindigt met een cliffhanger! Vreselijk, ik zou direct boek 3 erbij pakken maar er zit niets anders op dan wachten en ondertussen alle mogelijke scenario's bedenken.
Tussen fantasie en werkelijkheid is een fijne introductie in de larp wereld met de magische naald van Liv en opbouwende vriendschappen.
Denise Meijer schrijft vlot en met veel humor.