boekvoorstelling
Kristiaan is een auteur uit mijn buurt. Toen ik zag dat hij voor zijn nieuwe boek een boekvoorstelling gaf heb ik mij ingeschreven. Het was er druk maar gezellig, was een toffe avond. Sommige stukken uit het boek werden voorgelezen door Joke Devynck.
Nu heb ik de tijd gevonden om het boek te lezen. Het was weer een boek dat je moeilijk kon wegleggen. Zeer veel spanning.
John zoekt een partner om inbraken te plegen en kan Kikoto een asielzoeker overtuigen. Plots gebeurt er een ongelukkig ongeval tijdens 1 van hun inbraken en kan inspecteur Verbiest hen oppakken. Ze belanden in de gevangenis van Vorst. Daar hebben ze het geluk dat net hun buurman bezig is met een ontsnappingspoging omdat hij zijn palliatieve moeder toch nog eens wil zien. Tijdens hun werk in de gevangenis leren ze ook Ronald kennen. Deze had ooit een zware diefstal gepleegd en de buit op tijd kunnen verstoppen, maar werd neergeschoten door de politie en had nog steeds last van zijn gezondheid hierdoor. Hij zegt de naam van zijn voormalige vriendin en Amor.
John, Kikoto en Anouk reizen naar Italie. Achterna gezeten door de politie, onder leiding van inspecteur Verbiest. Maar ook de huurlingen van het team waar Anouk vroeger bij zat. Zij willen hun 3 miljoen euro ook.
Er vallen veel doden in de tocht.
Tot op een bepaald punt stond ik wel aan de politie hun kant, in de hoop dat ze weer opgepakt gingen worden. Hoe het eindigt en of ze het geld vinden, dat zal ik niet verklappen. Daarvoor moet je het zelf lezen.
Zeker de moeite om dit spannende avontuur in de dolomieten te lezen.
Er vallen veel doden in de tocht.
Zeker de moeite om dit spannende avontuur in de dolomieten te lezen.