Leesclub
Eindelijk uitgelezen. Boek nummer 3 van de HarperCollins Holland boekenclub 2025 (romans).
Start als een soort brief aan de minnares [jouw naam] van haar man. Die uiteindelijk een boek wordt. Vraag me af of de minnares hem uiteindelijk gelezen heeft . Start vanaf het moment dat ze het te weten komt en beschrijft dan alles wat ze denkt en doet.
Niemand heeft een naam, enkel een beschrijving (meisje van 7, jongen van 3, vriendin die een schrijversprijs heeft gewonnen, vriendin die huilde omdat ze 40 werd,...).
Zou zeggen praat met de buren en vraag naar hun leven. Het zal misschien interessanter zijn.
Omdat smaken verschillen, zal ik deze toch met veel plezier verder laten reizen. Wie weet zal de volgende persoon er meer van genieten.