Wegdromen met de liefde.

Biancaatje1978 06 november 2024
Hoewel ik een groot fan ben van papieren boeken heb ik enorm genoten van het lezen van de korte verhalen van Mery Todde.

De verhalen zijn sterk in liefde geschreven en de woorden wisten mij telkens te raken. Het feit dat het korte verhalen zijn gaf mij de kans om korte momenten van de dag even weg te kunnen dromen in een wereld van de liefde. Elk verhaal is leuk en uniek en neemt je mee op een reis vol warmte en een vol hart. ook raakt dit boek de kant waar de liefde niet kan bloeien. Een harde waarheid die helaas ook voorkomt maar in dit boek zeer mooi omschreven.

Ik raad dit boek zeker aan om te lezen. Neem het vooral mee onderweg of op vakantie voor die momenten dat je even wat liefde wilt voelen. Pak een moment voor jezelf met een lekkere beker thee of koffie en laat je meevoeren door de liefde die je door elk geschreven woord binnen voelt komen

Meer recensies van Biancaatje1978