Genoten van heerlijk meeslepende thriller!

biebmiepje Judith 22 februari 2025
Het verhaal begon meteen lekker pakkend met een proloog waarin Lucy opgepakt wordt. Daarna ga je zes dagen terug in de tijd en kom je langzaam te weten welke gebeurtenissen geleid hebben tot haar arrestatie, en of die terecht is… Het verhaal is echt van begin tot eind heerlijk meeslepend en leest heerlijk vlot weg. Korte hoofdstukken, I love it!!
Het verhaal over de heerlijk boeiende, gecompliceerde Lucy – die zo haar geheimen heeft – en de hechte band met zwarte cockerspaniël Moss, haar speurhond, haar redding, had me helemaal te pakken. Wat houdt ze verborgen? Is haar man inderdaad dood? Waar was hij mee bezig? Hangt het echt samen met de lichamen in het bos? Wat zit hierachter? Wie is er te vertrouwen?? Wie heeft wie in zijn macht?? Echt super spannend de hele tijd, zo fijn! Eenmaal begonnen met lezen is er dan ook geen houden meer aan, je moet en zal weten hoe het verdergaat en hoe het gaat aflopen…
De spanning, de machteloosheid, de frustratie, de super fijne personages…! (Lucy, Moss maar zeker ook Jack Ellis! Ook zijn verhaal is heerlijk boeiend!)
Ik heb zo ontzettend genoten van deze heerlijke thriller. Ik ben heel erg blij dat het het eerste deel van een serie is en dat er dus meer zal volgen. (PS: Sam Holland = Louisa Carr!)

Meer recensies van biebmiepje Judith