Zinderend spannend debuut!
In een paar dagen tijd heb ik dit debuut van @evayarich gelezen. In eerste instantie zou ik in een blogtour meedoen, maar door omstandigheden lukte mijn deelname niet. Het ebook mocht ik wel houden voor een later moment. En daar heb ik absoluut geen spijt van. Wauw wat een prachtige debuut en wat heb je heerlijk brutaal geschreven.
Wat ik daar dan mee bedoel is, dat Eva Yarich als auteur niet schuwt voor bepaalde scenes. Via Hebban kun je zien dat het boek al heel goed gewaardeerd wordt, alleen staat daar feelgood bij. Dit is zeker geen feelgood, maar meer een maffia romance. Spannend en boeiend vanaf het begin, waarbij Belle op de vlucht is en zich niet veilig voelt. Aldoor over de schouder moet kijken of de situatie voor haar en Miley wel veilig is.
Ze brengt door een impulsieve reactie haarzelf en Miley in gevaar door Atlas te redden. Alleen heeft ze geen enkel benul wie Atlas is.
Atlas is behoorlijk onder de indruk van deze brutale tante en ik heb regelmatig een stil applaus aan Belle gegeven. You go girl!!
Ik heb tijdens dit boek meerdere malen een grijns op mijn gezicht gehad door de situaties tussen de personages (ik ga niet spoileren), maar moet ook waarschuwen, dit boek is niet voor tere zieltjes. Wat een afschuwelijke gruweldaden vinden er plaats binnen het criminele circuit. Zo beelden beschreven, dat ik het echt in mn maag voelde. IEEEUUUWWW.
Tja en dan de hoge mate van spicy scenes. Niet verkeerd, ik kan het wel waarderen.
Dus als een verhaal mij zoveel verschillende emoties kan laten voelen, dan waardeer ik dat met de maximale score!! Eva, bedankt dat ik je boek mocht houden! Alleen dat einde..... grrrr