Mooi, magisch en avontuurlijk
Ik wilde het boek graag hebben omdat ik de cover zo mooi vind en de flaptekst sprak me ook erg aan.
Nou, het verhaal voldoet helemaal aan mijn verwachting! Wat een leuk en origineel boek.
Het boek is spannend en magisch tegelijk. Er komen wonderlijke dingen in voor, zoals bloemen die naar een maanverlichte pruimenkrakeling smaken en zonnebillen (dat mag je zelf lezen wat dat zijn). Maar er is ook een IJstovenaar die moet worden verslagen. Gaat dat lukken?
Wat ik erg leuk vond om te lezen is dat Monica het boek al schreef toen ze tien jaar oud was en dat ze het nu heeft herschreven. Dat is toch supergaaf!
Wij zijn in elk geval super enthousiast over dit boek, echt een dikke aanrader!
Wij zijn in elk geval super enthousiast over dit boek, echt een dikke aanrader!