Heel fijn verhaal

Ik heb genoten van dit verhaal.
Het speelt zich af in 1844 en ik vind het zo fijn om terug te gaan naar die tijd. Hoe anders was het toen dan dat het nu is. Zou je het je voor kunnen stellen dat je broer voor jou bepaalt dat je met iemand moet trouwen? Dat is toch te gek voor woorden. Maar voor Cordelia is dit toch wel het geval. Gelukkig is zij het hier ook niet zo mee eens, nou ja, ze gaat wel trouwen, maar dat wordt dan wel alleen een verstandshuwelijk. Heerlijk als een vrouw in die tijd doet wat ze zelf wil!

En dan de dokter, hoe anders ging dat toen dan nu. Ik vind dit echt heel leuk om te lezen.

Er zit wat spanning in het verhaal, want de zaak die Cedric onderzoekt, wil je toch wel van weten wie nou de dader is. En er zit natuurlijk een hoop romantiek in.
De karakters worden mooi omschreven, Cordelia lijkt me een hele fijne vrouw, lekker eigenwijs, maar met een heel goed hart.

Ik vind het boek zeker een aanrader als je houdt van feelgood en verhalen die zich lang geleden afspelen.

Meer recensies van Boek en Thee | Sharon