Mijn eerste Emma Anna
Wie zonder zonde is gaat over Anna en Corneel. Corneel is pastoor en leeft al zijn hele leven celibatair. Maar wanneer hij in contact komt met Anna staat zijn hele leven op zijn kop...
Ik vond het een mooi boek om te lezen, hoe de relatie tussen Anna en Corneel tot stand komt, de tegenslagen waar zij mee te maken krijgen, maar ook de relatie van Anna met haar grootouders en haar relatie met de kerk en het geloof.
Er zit genoeg spice in het boek, dus als je daar niet van houdt, moet je deze misschien overslaan, maar het verhaal is ook echt goed. Het leest makkelijk weg en er zit veel diepgang in. Ook geeft het je een kijkje in het leven van een pastoor en leer je dat hij eigenlijk ook maar gewoon een mens is met menselijke verlangens en behoeftes.