Heel erg spannend

Boek en Thee | Sharon 10 november 2024
Wraaklust gaat over Keet die haar man Sijmen Verlaat (een zeer bekend voetbaltrainer) verliest aan een noodlottig ongeluk. Alleen blijkt al snel dat het misschien geen ongeluk was dat Sijmen het leven kostte...

Het verhaal speelt zich af in het nu en in het verleden. Ik vond het fijn om het op deze manier te lezen omdat je eigenlijk twee verschillende verhalen las, maar het verhaal in het nu wel steeds een beetje duidelijker werd.

De spanning is heel goed opgebouwd, eerst denk je alles wel te weten, en is er weinig spanning, maar later zijn er meerdere plottwists, waardoor je alles eigenlijk toch niet wist en de spanning steeds meer toeneemt.

Keet heeft heel veel meegemaakt in haar leven, vooral heel veel ellende. Dit maakt dat je echt met haar mee gaat voelen en de keuzes die zij maakt misschien wel kan begrijpen.

Als het einde van het boek nadert, groeit de spanning in het verhaal, en dat voel je in je lijf. Ik werd er heel onrustig van. Dit heeft Saskia heel knap gedaan!

Meer recensies van Boek en Thee | Sharon