Hoe combineer je business met pleasure?

Boekdine 18 januari 2025
Business or pleasure gaat over Chandler die als ghostwriter op het persevenement van haar nieuwste boek nogal een vervelende avond heeft als de hoofdpersoon haar niet (h)erkent. Gelukkig loopt ze de leuke Finn tegen het lijf. Hoewel ze verwacht een veelbelovende en spannende nacht te krijgen, is hun one night stand een ramp. Ze probeert de nacht zo snel mogelijk te vergeten, maar dat blijkt nogal onmogelijk te zijn als Finn haar nieuwste ghostwritingproject is.

Uit de synopsis van Business or pleasure maak je al snel op dat het nogal een benarde, en daarom hilarische, situatie is. En pluspunten voor de geweldig passende titel! Het verhaal gaat veel over pleasure, maar krijgt gelukkig ook nog wat diepgang door de keerzijde van beroemd zijn. Ook de nerds (en dit woord bedoel ik heel liefdevol!) onder ons kunnen hun hart ophalen, want er zitten genoeg verwijzingen naar andere series in.
Een verhaal vol humor, smut en romantiek!

Meer recensies van Boekdine

Het waargebeurde oorlogsverhaal van een Joodse kleermakersfamilie. Een nieuw spraakmakend boek van Frank Krake. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.