Romantisch, hartverscheurend en eerlijk
Het verleden van jou en mij is het eerste deel van de nieuwe Elements-serie. Liefhebbers van Colleen Hoover, Kennedy Ryan en Laura Kneidl zullen ongetwijfeld ook van deze nieuwe serie genieten.
Het verhaal gaat over Elizabeth, die na het verlies van haar man alleen achterblijft met haar jonge dochter. Dan krijgt ze een nieuwe buurman, Tristan. Hoewel het hele dorp hem verafschuwt, krijgt Elizabeth door een nogal ongelukkige ontmoeting juist een bijzondere band met hem. Ook hij is namelijk zijn vrouw en zoontje verloren. Kan zij de mening van het dorp opzij zetten en kunnen ze elkaar helpen in hun rouwproces?
Het verleden van jou en mij is een romantisch, mooi en soms hartverscheurend verhaal over verlies, rouw, liefde en persoonlijke ontwikkeling. Het schetst een puur, maar eerlijk beeld van hoe rouw kan zijn. Het verhaal wordt vanuit beide hoofdpersonen beschreven, waardoor je een goed beeld krijgt van hoe de personages en hun relatie zich ontwikkelt. Ook speelt het verhaal af en toe met mooie zinnen en wijze boodschappen, waar lotgenoten vast veel kracht uit kunnen halen. Het verhaal was misschien uiteindelijk een tikkeltje voorspelbaar, maar juist daardoor ook heel fijn om bij weg te dromen. En met een dramatische wending word je ook op het einde nog even goed wakker geschud.
tot het einde geboeid. Nu al erg benieuwd naar het volgende Elements-deel!
Uitgeverij Zomer & Keuning, bedankt voor dit recensie-exemplaar! Dit heeft mijn mening uiteraard niet beïnvloed.
tot het einde geboeid. Nu al erg benieuwd naar het volgende Elements-deel!