Absolute aanrader!

Wat zit ‘De val van Tammy Davidson’ goed in elkaar! Het begint meteen met een spannende proloog, waardoor je aandacht is getrokken. Je bent direct getriggerd om door te lezen. Lex Passchier weet die spanning het gehele boek vast te houden. Het verhaal is in drie verschillende blokken opgedeeld. En gedurende het boek kom je erachter waarom de auteur voor deze indeling heeft gekozen. Erg interessant gedaan.

Je komt tijdens het lezen meer te weten over Puck en ook over Jonathan. Je bent als lezer erg nieuwsgierig wat de connectie tussen deze twee personages is. En die verbinding… die zie je van verre niet aankomen. Wat is dit geniaal bedacht door Passchier! Alles klopt uiteindelijk en ieder los draadje wordt aan elkaar geknoopt. Het is gewoon onwijs genieten gedurende het hele boek. Heerlijk!

De auteur heeft een geweldige manier van vertellen. Het is heel beeldend en heel vlot. Je kunt merken dat hij ruime ervaring heeft met als scenarioschrijven. De gebeurtenissen uit ‘De val van Tammy Davidson’ zie je zo voor je. Wanneer wordt hier een serie of een film van gemaakt?

Naast de boeiende en spannende manier van vertellen weet Passchier ook een aantal actuele thema’s aan te halen, waaronder hoe er in onze maatschappij met verwarde mensen omgegaan kan worden en hoe er met een vrouw wordt omgegaan die niet per se een kinderwens heeft. ‘De val van Tammy Davidson’ is geen standaard thriller. Het is veel meer dan dat! Het boek heeft me op een zeer positieve manier verrast en ik heb het met een zeer voldaan gevoel dichtgeslagen. Ik kijk uit naar meer werk van deze auteur.

En… na het lezen van dit boek blijkt hoe sterk de gekozen cover is. Niet alleen de afbeelding maar ook de titel. Lees dit boek en ontdek het zelf ook. Absolute aanrader!

Meer recensies van Boekenbeschrijfster

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.