Hele leuke novelle

De gebeurtenissen op het gala nemen een onverwachte wending en als Tess vervolgens gedumpt wordt door Sjors, weet ze het zeker. Ze is helemaal klaar met mannen.

Meteen vanaf het eerste hoofdstuk word je als lezer meegenomen in het verhaal van ‘Hart voor een hippie’. Heerlijk dat Saskia Kokkeel dat voor elkaar krijgt. Tess is een leuk en ietwat naïef hoofdpersonage. En Wouter is een zeer leuke en ietwat mysterieuze man. Een boeiende combinatie!

Het verhaal leest vlot en spreekt tot de verbeelding. Soms snap je bepaalde keuzes en acties van Tess niet, maar op het einde van het verhaal blijkt dat je sommige zaken mee moet maken om tot bepaalde inzichten te komen. En dat blijkt natuurlijk ook in het dagelijks leven wel eens voor te komen.

Kokkeel heeft een prettige en beeldende schrijfstijl. Ze weet zowel de personages als de verschillende gebeurtenissen uitstekend tot leven te toveren in deze novelle. Voor je het weet, heb je ‘Hart voor een hippie’ uit en had je eigenlijk nog wel meer over Tess en Wouter willen lezen. Ik stem voor een vervolg!

Meer recensies van Boekenbeschrijfster

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.