“This is not a goodbye… only a good way to say bye until I see you next.”
Dit boek is een tussendoortje tussen de boeken Powerless en Reckless. Hij is alleen nog maar in het Engels uitgekomen.
In het boek volg je Adena, de beste vriendin van Paedyn. Wanneer Paedyn voor de zuiveringsproeven wordt opgeroepen blijft Adena in de sloppenwijk achter. In het boek Powerless krijg je de indruk dat Adena wegkwijnt omdat ze niet zonder Paedyn kan. Echter, in dit boek kom je erachter dat Adena zich wel red en dat haar leven gewoon doorgaat ondanks dat ze niet kan wachten tot Paedyn terugkomt. Ze wordt gevraagd om in het kasteel te komen om de jurken voor Paedyn voor het bal te maken. Ze sluipt ‘s nachts het kasteel uit om aan haar liefdesleven te werken. Je gunt het Adena heel erg en het is aandoenlijk hoe trots ze is op haar minimalistische leventje.
In het boek gebeurt eigenlijk verder heel weinig. Het leest heerlijk weg, maar ik had zelf nog wel wat meer verrassing gewild.