Dit onrealistische verhaal was het niet voor mij.
Naar dit boek keek ik enorm uit, maar uiteindelijk had ik echt moeite om erdoorheen te komen. In de eerste hoofdstukken kreeg ik echt het idee dat de schrijfster wil laten zien hoe goed ze zich heeft ingelezen. Ze strooit te pas en te onpas, maar vooral te onpas, termen uit de Formule 1 door de tekst heen.
Ik ben een fanatiek Formule 1 kijker en stoorde me enorm aan hoe de rijders en het wereldje eromheen werden neergezet. Het leek alsof er continu feestjes waren waar ze met limousines heen gaan, er wordt continu champagne gedronken en alle rijders zijn vrijgezel en neuken erop los. Formule 1 coureurs zijn topsporters en zouden zich zo noooit gedragen.
Er zat veel spice in het boek, maar het sloeg voor mij de plank mis. Als er geschreven wordt over een magische toverdildo dan haak ik echt af.
Het einde van het boek vond ik wel heel mooi waar thema’s als liefde, familie en vertrouwen duidelijk naar voren kwamen. Ik vond de band tussen Santi en Maya hartverwarmend.