Vermakelijk, maar wel ietwat voorspelbaar

“Someone who saw all my scars and ugliness and still found me worthy, and somehow, someway, she’d filled the cracks in a soul I never thought would be whole again.”

Ik heb lang gewacht met het lezen van het tweede boek uit deze serie. Het eerste boek vond ik namelijk nogal toxic en daardoor wat ongeloofwaardig. Dit boek gaat over een prinses en ik twijfelde of dit iets voor mij zou zijn.

Als lid van de koninklijke familie wordt je natuurlijk beschermd door een bodyguard. En laat deze bodyguard - uiteraard - net de meest aantrekkelijke man op aarde zijn. Wanneer de broer van Bridget kiest voor de liefde en zich terugtrekt voor de troon, is zij opeens de beoogde koningin. Dit betekent dat ze met iemand van adel moet trouwen en dat de kans op een toekomst met haar bodyguard zakt naar een dieptepunt.

Ik vond het boek grappig en vermakelijk. De lust is vanaf het begin af aan aanwezig. Er zit heel veel smut in het boek. Bridget vliegt dan ook van haat en irritatie naar vlinders in haar buik. Voor mij was echter niet Rhys de droomman, maar de broer van Bridget. Wat een schatje!

Ik vind het jammer dat de vriendinnengroep in dit boek heel weinig voor kwam. Alleen Ava en Alex uit boek 1 maar die vond ik juist niet zo leuk.

Het einde had ik wel al vanaf ongeveer de helft van het boek zien aankomen. Toch ben ik inmiddels wel weer benieuwd naar de volgende delen in de serie!

Meer recensies van boeken.en.bladzijdes.van.lisa