Verstrikt in de betovering van "De Vlinderkamer
Ik moet toegeven dat ik in het begin een beetje verward was door de eerste hoofdstukken, misschien komt dat door mijn hersenletsel. En eerlijk gezegd vond ik het hoofdstuk over Kew Gardens net even te lang. Maar oh my, uiteindelijk heeft dit boek me volledig betoverd met zijn prachtige verhaal!
Het leven van Posy Montague draait helemaal om de natuur. Van jongs af aan ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke student plantkunde aan Cambridge en nu brengt ze haar tijd door in haar betoverende tuin. Maar het landhuis van haar familie verkeert in verval en Posy staat voor de pijnlijke beslissing om het landgoed te verkopen.
En dan gebeurt er iets onverwachts: Posy's eerste liefde, Freddie, keert terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Wat een mysterie draagt hij met zich mee? En welke rol speelt het statige landgoed van Posy's familie hierin?
Terwijl ik verder las, raakte ik volledig verstrikt in de magie van dit boek. Lucinda Riley weet je mee te nemen op een reis vol emotie, geheimen en liefde.
Ondanks mijn initiƫle verwarring en het lange hoofdstuk, kan ik zeggen dat "De Vlinderkamer" me echt geraakt heeft.