Recensie
Het boek speelt zich af in twee verschillende tijdsperioden, wat in het begin wat verwarrend was. Het duurde even voordat ik echt in het verhaal zat, maar gaandeweg werd het interessanter. Anna’s geheim zorgt ervoor dat je wilt blijven lezen en de magische elementen die steeds meer naar voren komen, geven het verhaal een bijzondere sfeer. De Ierse folklore is mooi verweven in het geheel en voegt een extra laag toe.
De verhaallijn van Sarah was ook boeiend, vooral haar proces van zelfontdekking. Hoewel ik de stukken in het heden af en toe wat minder spannend vond, kreeg de magie steeds meer betekenis. Het einde voelde een beetje gehaast, maar het paste wel bij het verhaal. Al met al een prettig boek.
Ik ben van plan dit boek in de toekomst opnieuw te lezen. Helaas heb ik het door de drukte een beetje afgeraffeld. Het verdient het om opnieuw gelezen te worden.
⭐️⭐️⭐️ 3,5
⭐️⭐️⭐️ 3,5