Ten eerste vind ik het, als doktersassistent werkzaam in een huisartsenpraktijk, altijd leuk om dit soort boeken te lezen. Ten tweede had ik Jojanneke graag als collega gehad, haha!
Wat schrijft ze fijn, en wat een herkenbare situaties worden er beschreven! Ik heb mijn vriend ook geadviseerd dit boek te lezen, puur omdat het soms zo lastig is om te beschrijven wat we allemaal meemaken in de praktijk. Wat mij betreft mag er zeker een deel twee komen. Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen.
Het verhaal over hoe ze haar partner heeft leren kennen, is zo bijzonder! Ik geef er niet te veel van weg, want ik vind dat je daarvoor het boek zelf moet lezen. Maar geloof me, het stelt niet teleur!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5.0
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5.0