Recensie

Ik werd benaderd door Danny om dit boek te lezen en ik was erg benieuwd naar het verhaal!

Een inspirerend en leerzaam boek voor jongeren.

Dit waargebeurde verhaal over Samuel is ontzettend inspirerend, vooral voor de jongeren onder ons die misschien tegen obstakels aanlopen in het onderwijs of in het leven. Samuel laat zien dat je je dromen nooit moet opgeven, hoe moeilijk de weg ernaartoe ook is. Ondanks alle tegenwerking – van docenten die hem niet serieus nemen tot pestkoppen die hem willen kleineren – blijft hij vechten voor zijn toekomst.

Dit boek leert je dat doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen je verder kunnen brengen dan anderen misschien denken. Het laat ook zien hoe belangrijk het is om in jezelf te blijven geloven, zelfs als de wereld om je heen dat niet doet. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar motivatie en een verhaal dat bewijst dat dromen wél uit kunnen komen!

4.0

Meer recensies van Boekenliefhebberr