Geen spirituele blabla, maar een wetenschappelijk onderbouwde formule.
Hoewel ik weinig non-fictie boeken lees, heb ik voor De Formule van Christine Beijnen een uitzondering gemaakt. Een tijdje geleden zag ik op YouTube een video tegenkomen van Christine Beijnen over manifesteren en ik raakte getriggerd door het onderwerp. Daarna besloot ik ook haar boek te lezen.
Christine Beijnen benadert het onderwerp manifesteren niet vanuit de gedachte: ik denk aan iets en hup, het wordt werkelijkheid. Ze combineert neurowetenschappen met kwantumfysica weet de inhoud begrijpelijk, duidelijk, pakkend en boeiend weer te geven. In De Formule beschrijft ze de stappen die nodig zijn om een droomleven te creëren en geeft ze praktische tips en opdrachten mee. Hoewel ik altijd een tikje cynisch wordt van dit soort termen ('droomleven creëren" en "manifesteren"), werkt haar nuchtere en wetenschappelijk onderbouwde benadering overtuigend en inspirerend.
De Formule is een aanrader voor de nuchtere mens die graag meer wil weten over manifesteren, maar wel op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Dit boek is ook zeer aan te raden als je doelen wilt bereiken op het gebied van carrière of op persoonlijk vlak. Aanrader!