Fijn boek!
De verloofde van Quinn gaat vreemd met de vriendin van Graham. Quinn en Graham krijgen een relatie en gaan trouwen. Ook in hun huwelijk zijn de nodige problemen. Hun liefde voor elkaar lijkt perfect maar de hobbels op de weg baart hun zorgen. Kan hun huwelijk standhouden door deze problemen of gaat het stranden?
Het boek verteld vanuit het nu en toen. Zo kom je als lezer te weten wat zich in het verleden heeft afgespeeld, zo leer je de personages beter kennen en snap je hun beweegredenen.
Colleen heeft een realistisch verhaal neergezet. Vruchtbaarheidsklachten komen veel voor en toch heerst er nog licht een taboe op. Colleen weet dit goed en empatisch te beschrijven. Het verhaal is hierdoor rauw maar liefdevol. Als lezer neemt ze je mee door deze reis.
Colleen staat erom bekend dat zij een fijne en makkelijke schrijfstijl heeft waardoor je door het boek heen vliegt, dit was bij mij ook het geval!
De boeken van Rainbow liggen zo lekker in de hand! Ideaal ik ben fan! Ook handig om zo mee te nemen in je tas zonder dat ze al teveel ruimte in beslag nemen!
Dankjewel uitgeverij rainbow voor dit recensie exemplaar