Heerlijk genieten!

Luna, 30 jaar en single. Jaarlijks komt de familie bijeen om een week vakantie te vieren in het Landhuis. Luna ziet er tegenop om in haar Panda ernaartoe te gaan. Iedereen in haar familie heeft een goede baan en een mooie auto. Maar wat heeft Luna? Ze is gestopt om als dokter te werken, werkt op kantoor en rijdt in een oud autootje. Aangekomen blijkt dat haar nicht Meave zich verloofd heeft. De broer van de bruidegom maakt zich lichte zorgen. Echter proberen Luna en Christiaan er het best van te maken. Wat kan er nu fout gaan in een weekje?

Sabine heeft een heerlijk verhaal neergezet! Ik zat vanaf de eerste bladzijde al in het verhaal. Benieuwd hoe de familieweek uit zou zien. Mede door haar fijne schrijfwijze wat vlot en levendig is leest het heerlijk weg, je waant je zelf even heerlijk onder de zon! Er zit humor in, vleugje jaloezie en de nodige drama! Deze facetten maken het een enorm leuke familie week!

Meer recensies van Boeken.van.chayenne