Geweldig einde!
Glitch game 3
Nadat Nell zich heeft teruggetrokken en een rustig bestaan leidt, is ze verbijsterd wanneer Yukio opeens voor haar neus staat! Hij was toch dood? Hoe heeft hij haar gevonden? Yukio staat te popelen om samen met Nell AI uit te schakelen. Glitch game is gesetteld op het dark net, en daar wil je niet terecht komen.
Yukio en Nell gaan er alles aan doen om het spel uit te schakelen. Ze zijn er helemaal klaar, maar dan gaat het gruwelijk fout…
Dit is het derde deel is de Glitch game de trilogie.
De cover is wederom beeldend en uitnodigend om op te pakken het zal daarom de jongeren ook enorm aanspreken! Het binnenwerk is heel mooi, donkere episodes van Yukio en illustraties die verrijkend zijn aan het verhaal.
Het verhaal wordt heel vlot en beeldend geschreven. Het is gemakkelijk te volgen. De illustraties zijn een mooie toevoeging.
De hoofdstukken worden beschreven vanuit Yukio en Nell, heel helder! Zo krijgen de personages net wat meer diepgang.
Ik waande mw even helemaal in de wereld van Nell tegen AI.
Hoewel het fictie is worden er toch zaken meegenomen die op dit moment in de wereld spelen, bv AI. Dit is hedendaags niet meer weg te denken.
Glitch game 3 is een zinderend eindverhaal in deze trilogie. Het is een cocktail van geweld, actie en een vleugje romantiek! De moeite waard om deze trilogie te lezen!
Dit is het derde deel is de Glitch game de trilogie.
Ik waande mw even helemaal in de wereld van Nell tegen AI.