Heerlijk verhaal!
⭐️⭐️⭐️⭐️
Puck, Winnie, Mira en Neil sluiten als kinderen een pact. Ze zouden elkaar helpen koste wat kost! Nu 20 jaar is de reünie wanneer een iemand gaat trouwen. Ze komen er al snel achter dat niet iedereen zo succesvol is als dat ze gedacht hadden 20 jaar geleden. Ze besluiten zich te houden aan het pact wat niet zonder slag of stoot gaat!
‘Niet volgens plan’ is het eerste deel van de kobo original serie.
Het verhaal wordt verteld vanuit Puck en Neil, ook komen er terugblikken van vroeger waardoor je als lezer te weten komen wat er zich vroeger heeft afgespeeld. Het verhaal wordt levendig en alledaags verteld waardoor het een realistische blik heeft. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van wijze uitspraken over liefde en vriendschap die je aan het denken zet en kunt relativeren in je dagelijks leven. Vind ik persoonlijk een meerwaarde wanneer een auteur dit doet.
‘Niet volgens plan’ is een leuke, realistische en heerlijke feelgood wat draait om de waarde van vriendschappen.
Nu we Neil en Puck kennen ben ik benieuwd wat er verder nog schuilgaat achter Mira en Winnie.
Dankjewel voor dit gewonnen exemplaar!
‘Niet volgens plan’ is het eerste deel van de kobo original serie.
Dankjewel voor dit gewonnen exemplaar!