Heerlijke feelgoodroman

Flaptekst
Keet komt bij het reclamebureau waar ze werkt steeds meer in de schaduw te staan van haar irritante (maar aantrekkelijke) collega Seger. Hij lijkt iedereen om zijn vinger te winden – behalve haar, natuurlijk.
Niet alleen haar werkleven, maar ook haar verleden zit haar in de weg. Een brief van haar moeder, die ze nooit gekend heeft, brengt Keets hele wereld aan het wankelen. Ze moet en zal antwoorden krijgen op al haar vragen, en uitgerekend Seger is degene die haar het best lijkt te kunnen helpen…

Toen ik zag dat dit boek er ging komen wist ik dat ik dit moest lezen! De cover en de flaptekst; het moet een goed boek zijn uit de hand van Jillian King!
Het verhaal beschrijft het leven van Keet in het nu die op zoek gaat naar haar biologische moeder. Rose, leren we kennen en ook wat haar heeft doen besluiten om weg te gaan.
Jillian weet mij direct vanaf de eerste bladzijde het verhaal in te zuigen! Het wordt zo soepeltjes geschreven met een vleugje drama en humor erin.. perfecte combo als je het mij vraagt!
Als moeder zijnde ging het verhaal van Rose me wel aan het hart hoor…

Toeval bestaat niet is een meeslepende feelgoodroman over ware liefde, familiegeheimen en al het moois én lelijks dat ons menselijk maakt. Dus hou jij van deze componenten dan is dit verhaal op je lijf geschreven!

Meer recensies van Boeken.van.chayenne