Geweldig!

Boeken.van.chayenne 10 februari 2025

De 22-jarige Anna is opgegroeid bij haar opa en oma. Haar oma is zeer gelovig en ziekelijk. Anna zoekt graag haar grenzen op. Dan ontmoet ze Corneel, de pastoor. Ze is niet meer weg te slaan uit te kerk en nodigt hem zelfs extra thuis uit bij opa en oma. Corneel is al zijn hele leven celibatair, maar kan hij dit volhouden nu hij Anna weer tegen het lijf is gekomen? Is het geloof sterker dan de aantrekkingskracht? Kan hij Anna temmen?

Ik heb al meerdere boeken gelezen van Emma Anna en was om! Haar schrijfwijze is zo fijn en gedetailleerd. Ze schrijft over zaken waar niet iedereen over schrijft maar zet het zo fijn en met gevoel neer!
Toen er een oproep kwam voor ‘wie zonder zonde is’ bedacht ik mij geen moment en stuurde een mail voor een recensieboek.
Inmiddels heb ik het boek in een dag verslonden en staat het vol met plakkertjes…

Het is weer een mooi boek welke is opgebouwd uit het perspectief van Anna en Corneel. De hoofdstukken wisselen elkaar af en nemen je mee in de gedachtengang van beide personages. Emoties worden wederom feilloos beschreven en uitgediept, je leert ze echt kennen. Wederom gedetailleerde scenes, spicy scenes.. maar ook over zelf beschadiging. De thema’s waar een taboe op heerst maar toch heeft respectvol wordt omschreven.

Het verhaal begint slow en de spanning stapelt zich op met natuurlijk de welbekende scenes.
Ondanks dat dit een verhaal over het geloof is en ik zelf ook rooms katholiek ben heeft ze me niet voor de borst gestoten. Je hebt het met zoveel respect, emotie en herkenning geschreven.

Ik heb genoten van Anna en Corneel! En ook het einde, zo liefdevol… <3
Wie zonder zonde is, is een verhaal wat je vanaf de eerste bladzijde in je macht heeft en je tot het einde niet meer loslaat!!

Dankjewel voor dit recensie exemplaar <3

Meer recensies van Boeken.van.chayenne