Aanrader!
Wij samen
Na de scheiding die het leven van Lila volledig op z'n kop zet, staat ze voor de taak om alles opnieuw op te bouwen. Maar de komst van haar vader Gene en haar stiefvader Bill brengt niet alleen chaos, maar ook een mix van humor en liefde in haar leven. Gene, met zijn unieke persoonlijkheid en onconventionele stijl, biedt een onverwachte blik op familiebanden.
Lila's persoonlijke strijd en de vele relaties die haar leven beïnvloeden, maken dit een boeiend en herkenbaar verhaal. Het boek combineert intensiteit met luchtige momenten en toont aan dat, zelfs in de meest uitdagende tijden, er altijd ruimte is voor een nieuw begin en liefde.
"Wij Samen"van Jojo is een ontroerend en diepgaand boek dat draait om de kracht van verbinding en menselijke relaties. Jojo neemt de lezer mee in een verhaal vol emoties en reflecties, waarbij thema's zoals liefde, verlies, samenwerking en hoop centraal staan. De schrijfstijl is toegankelijk met humor, wat uitnodigend is om te lezen. Sommige scenes zijn ook zeer herkenbaar en realistisch.
De hoofdstukken zijn opgedeeld vanuit verschillende personages, op deze manier krijgen zij de diepgang die ze verdienen.
Na het lezen wordt ook de cover duidelijk, de twee kleuren, tegenpolen, 2 mannen, 2 kinderen en uiteindelijk keuzes maken. Heel mooi gedaan!
‘Wij samen’ is een boek over liefde, grenzen stellen en hoop. Het realistische verhaal met een vleugje drama en en humor zet je aan het denken! Hiermee weet Jojo je te raken! Een aanrader!