De perfecte afsluiter van een prachtige reeks

BoekenVanKatrien 11 maart 2025
De verhalenfabriek heeft het verhaal van Saar en haar bucketlistplan opgesplitst in 3 korte delen. Hoewel ze samen één doorlopend boek vormen en dus mooi op elkaar aansluiten, ging er wat tijd overheen voordat ik dit laatste deel oppakte. Enerzijds vormde dit geen probleem, want Saar en haar plannen hadden me zeker nog niet losgelaten. Anderzijds heb ik er toch spijt van nu ik weet hoe mooi alles in dit laatste deel bij elkaar komt. Voor mij was dit dan ook de perfecte afsluiter van een prachtig verhaal.

De 3 delen samen hadden alles wat een goed feelgoodboek nodig heeft: humor, een fijne opbouw, een leuke verhaallijn, personages om in je hart te sluiten en een hoofdpersonage dat zichzelf uitdaagt en daar sterker uitkomt. Toen ik dan ook nog deze laatste wijze woorden van Angelique in het dankwoord las, wist ik het zeker: ze heeft er een fan bij.

“Tot slot, voor wie nog op zoek is naar een wijze les in dit alles: vergeet de bucketlist, maak zo veel mogelijk blunders en blijf vooral dromen. Want soms, heel soms, komen ze nog uit ook. – Angelique Haak”

Meer recensies van BoekenVanKatrien