Vermakelijke thriller met goed plot

Sarah Morgan is een succesvol strafrechtadvocaat in Washington DC en getrouwd met Adam. Door hard werken heeft ze zichzelf opgewerkt tot partner binnen het bedrijf. Helaas verloopt het leven van Adam minder soepel. Zijn boeken worden niet of nauwelijks verkocht en daarnaast lukt het schrijven ook niet erg meer. Mede daarom hebben ze een vakantiehuisje gekocht, net iets buiten de stad, waar hij in alle rust kan schrijven. Maar wanneer er op een ochtend politie voor de deur staat en Adam wordt gearresteerd voor de moord op zijn minnares, komt Sarah voor een moeilijk beslissing te staan. Want is haar man nog wel te vertrouwen en zal het haar lukken om hem buiten de gevangenis te houden?

Het perfecte huwelijk is een leuk en vermakelijk verhaal, dat me bleef boeien tot het einde. Het las lekker vlot weg met voldoende vaart. Toch ben ik ook kritisch op dit verhaal, omdat de vele ongeloofwaardigheden me een beetje in de weg zaten. Daarnaast vond ik de personages oppervlakkig, waardoor ik eigenlijk geen binding met ze kreeg. Hoewel het plot goed in elkaar zat, vond ik het einde wel wat snel gaan. Al mee puzzelend had ik meerdere mogelijke verdachte op mijn lijstje staan, maar dit einde had ik zeker niet zien aankomen. Kortom, een leuk boek…maar niet eentje die me lang zal bij blijven.

Meer recensies van boekenwurmpje_sharon