Wederom een heerlijke pageturner

Zeven dagen na de ontvoering van Nicole Wilson wordt haar lichaam gevonden op een stuk grasveld in de buurt van de internationale luchthaven van Los Angeles. Uit de autopsie blijkt dat ze op een gruwelijke wijze vermoord is. Robert Hunter en zijn collega Carlos Garcia van de divisie Roofovervallen en Moord worden op de zaak gezet. Wanneer er daarna vrij snel een tweede lichaam gevonden wordt, komen de rechercheurs erachter, dat ze te maken hebben met een zeer slimme en sadistische seriemoordenaar.

Ik ben de dood is het zevende deel in de Robert Hunter-serie en ik ben me er van bewust dat mijn recensies over de boeken van Chris Carter, een beetje eentonig worden. Want ook dit keer ga ik schrijven dat het een heerlijke pageturner was. Misschien vraag je je nu af of zijn boeken dan ook eentonig zijn? NEE, absoluut niet! Dit boek zat weer geweldig in elkaar. Door de korte hoofdstukken en beeldende schrijfstijl zat ik aan het boek gekluisterd. De gruwelijke en bloederige omschrijvingen van de moorden gaven me zo nu en dan behoorlijk koude rillingen, maar stiekem moet ik bekennen…..dat ik daar juist wel van hou. Het plot zat enorm goed in elkaar en wat heb ik weer genoten van de samenwerking tussen Hunter en Garcia. Wat mij betreft een absolute aanrader, die me zeker doet uitkijken naar deel acht!

4,5 ster. Hier afgerond naar 4.

Meer recensies van boekenwurmpje_sharon