Lezersrecensie
Dit boek levert je alleen maar keuzestress op, zoveel soorten ijs om zelf te maken!
Je kunt, als je zin hebt in ijs kun je natuurlijk naar de stad om een ijsje te halen, maar je kunt ook zelf aan de slag. En echt, zelfgemaakt ijs kan heel erg in de buurt komen van het beste Italiaanse ijs! In ‘IJs & co 2.0’ heeft Aniek Keijser een heleboel recepten voor veel verschillende soorten ijs opgenomen. Ze zien er allemaal lekker uit en het levert je ongetwijfeld keuzestress op, want met welk recept ga je toch beginnen?
Je hebt niet per se een ijsmachine nodig om ijs te maken, al is dat wel een keukenapparaat dat zijn geld meer dan waard is. De recepten zijn duidelijk en stapsgewijs opgeschreven. Naast recepten bevat dit boek een hoop praktische informatie.
Isolde is heel enthousiast over ijs maken én over ‘IJs & co 2.0’. Ze heeft het gewaardeerd met vijf sterren en het is hoog tijd dat ze weer eens een litertje ijs in elkaar gaat draaien (het is immers alweer een week geleden)!
Je hebt niet per se een ijsmachine nodig om ijs te maken, al is dat wel een keukenapparaat dat zijn geld meer dan waard is. De recepten zijn duidelijk en stapsgewijs opgeschreven. Naast recepten bevat dit boek een hoop praktische informatie.
Isolde is heel enthousiast over ijs maken én over ‘IJs & co 2.0’. Ze heeft het gewaardeerd met vijf sterren en het is hoog tijd dat ze weer eens een litertje ijs in elkaar gaat draaien (het is immers alweer een week geleden)!
1
Reageer op deze recensie