Het laatste woord. Louisa Scarr.

Voor de World of Thrillers Boekenclub lazen we Het laatste woord.
Louisa Scarr, onder het pseudoniem Sam Holland heeft zij o.a. Echoman geschreven, is de auteur van deze thriller.
Haar echtgenoot verdwijnt spoorloos, hij is niet de enige.

Met veel plezier heb ik het boek gelezen.
De cover en de kleuren vond ik meteen aantrekkelijk.
Mooi contrast met de grote duidelijke rode en zwarte letters. Dit boek, het eerste deel in de Lucy Halliday serie, is wat mij betreft een hele goede start.
Mijn verwachting vooraf was: een spannend boek te gaan lezen en dat het mij zou uit doen laten kijken naar het vervolg. En die verwachting is zeker uitgekomen.
Spannend, mysterieus, en speurhond Moss die voor mij het boek een mooie leeservaring hebben gemaakt.
Lucy en haar speurhond Moss zijn een intrigerend koppel.
Maar ook de relatie tussen Lucy en Jack Ellis, inspecteur, vind ik interessant.
Beide hebben ze een geschiedenis met een vermissing: Lucy de vermissing van haar man Nico en Jack de vermissing van zijn jeugdvriend Theo.
De waarheid ligt diep verscholen in het bos.

Waar gaat het boek over?
Als er een hand wordt gevonden in Gallows Wood, worden agent Lucy en haar speurhond Moss opgeroepen om de plaats delict te onderzoeken.
Al snel stuit ze op meer lichamen; Gallows Wood lijkt een dumpplek van een moordenaar te zijn.
Het doet haar direct denken aan haar echtgenoot Nico, die al maandenlang vermist is.
Zou Nico hier ook begraven kunnen liggen?
Lucy worstelt met haar rol nu rechercheur Jack Ellis de dienst uitmaakt bij Moordzaken. Door een schorsing mag ze zich niet met de zaak bemoeien.
Toch kan ze die niet loslaten.
Brengt deze moordenaar haar dichter bij de waarheid?
En kan worden voorkomen dat er nog meer wrede sterfgevallen plaatsvinden?
Lucy Scarr studeerde aan de universiteit van Southampton.
Ze is fulltime schrijver.
Onder het pseudoniem Sam Holland heeft ze thrillers geschreven die verschillende prijzen in de wacht hebben gesleept.

Meer recensies van boek.koffie.bloem