Alweer een totaal onverwacht einde
Boudewijn Walraven heeft Chaja het grootste deel van zijn vermogen en bezittingen nagelaten, maar wel onder een aantal strikte voorwaarden. Chaja twijfelt enorm of ze de erfenis zal accepteren.
Natuurlijk vinden Lucinda en Pepijn vinden dat zij als wettige erfgenamen recht hebben op de erfenis . Ze schuwen geen enkel middel om zo veel mogelijk van de nalatenschap in handen te krijgen en maken daarbij dankbaar gebruik van hulp uit onverwachte hoek. Het is een zeer prettig leesbaar boek dat je meteen meeneemt in de hoofden van de verschillende hoofdpersonen. Steeds weer wordt je op het verkeerde been gezet en het venijn van Verwrongen leugens zit hem, net als bij een schorpioen ook in de staart. Wat een einde. Ik moet even bijkomen.