Beter dan deel 1
De mystery guest- Nita Prose
Omschrijving:
Molly Gray is in het Regency Grand Hotel opgeklommen van kamermeisje tot hoofd Hotelhuishouding. Een titel die ze met trots draagt terwijl ze kussens opschudt, geheimen onder het kleed veegt, in alle stilte elke kamer tot in de puntjes verzorgt. Maar net wanneer ze alles perfect op orde heeft, komt haar wereld op zijn kop te staan. Een beroemde schrijver van detectiveromans valt dood neer in het hotel. Als rechercheur Stark – Molly’s oude vijand nota bene – op de zaak gezet wordt, blijkt al snel dat er een luchtje aan zit. Geruchten te over, maar Molly blijkt de enige die het mysterie kan ontrafelen. Dat betekent wel dat er in haar verleden gegraven zal worden, want Molly kende het slachtoffer, en hij haar…
Mijn recensie:
De voorkant laat deze keer (dit is deel twee) een rode voorkant zien met een sleutelgat.
Het verhaal gaat over Molly die nog in hetzelfde hotel werkt als deel één. Maar in dit deel ontmoet ze een oude bekende die bij een persconferentie sterft. Ze gaat op ontdekking wat er gebeurt en naarmate het boek vordert komt ze achter de geheimen van deze bekende van vroeger en bekende waar ze nog steeds meer contact heeft.
Ze heeft ook in deel twee haar grote liefde waarmee ze een relatie heeft gekregen op het einde in deel één.
Ik heb zelf deel één gelezen maar deel twee vond ik zelf veel beter. Dit verhaal maakt het spannend omdat je leest over haar moeder (klein gedeelte) maar ook over haar oma’s werkgever.
Ook lees je over haar oma’s grote liefde en wie haar opa is. Alles bij elkaar heel spannend!
Ik ben bekend met de schrijfster en had dus hoge verwachtingen. Ze heeft alle verwachtingen overtroffen en mij doen overtuigen mocht er een deel drie komen (fingers crossed) dat ik deze zeker wil lezen.
De verhaallijn is goed volgbaar;
De hoofdstukken zijn afwisselend kort en lang;
Het lettertype is goed leesbaar.
Ik geef dit boek 5 boeksterren!
Dit deel is beter dan het eerste deel.
Schrijfster: Nita Prose
Uitgeverij: Ambo Anthos
Bladzijden: 328 pagina’s
Genre: Mystery/thriller
Omschrijving:
Mijn recensie:
De verhaallijn is goed volgbaar;
De hoofdstukken zijn afwisselend kort en lang;
Het lettertype is goed leesbaar.
Ik geef dit boek 5 boeksterren!
Dit deel is beter dan het eerste deel.
Schrijfster: Nita Prose
Uitgeverij: Ambo Anthos