Wat een top-serie!
Van het begin van boek 1 tot het eind van boek 3 (eigenlijk gewoon een feelgood roman) leef je mee met Saar. Saaie Saar, Sexy Saar, Singing Saar, Sportieve Saar. Alle kanten komen uitgebreid aan bod.
Saar wordt gedumpt omdat ze niet spannend genoeg is. Om Laurens terug te winnen verhuist ze van haar bank met een boek naar de schaatsbaan, naar een salsaworkshop en ze eindigt ergens in de buurt van Empire State Building. Net als in haar lievelingsfilm?
Onderweg leren we Matt kennen, maar ook Laurens blijft een grote rol spelen in haar leven. En we leven mee met Daisy, die een jaar in de VS is voor een wedstrijd.
Echt een aanrader!
Echt een aanrader!