Matig vervolg op 'Op eigen benen'
Waar we in boek 1 kennis maakten met Maggie, Stan, David en de meiden van de kostschool, doen we dat in dit boek in sneltreinvaart opnieuw. Het maakt het eerste hoofdstuk rommelig, ook voor de vervolglezer.
Maggie heeft het maar druk met de meiden van haar mentorklas, rebels, anorexia, maar ook met de voorbereidingen van haar bruiloft, toch een andere baan zoeken, Stan en ook David, die een knipperlichtrelatie met Miranda lijkt te hebben.
In dit boek ontwikkelt zich de relatie tussen Veronica en haar zoon Daniel, mooi om te lezen.
Maar voor echte antwoorden hoe het afloopt is het toch echt wachten op deel 3, Lessen in de liefde. Matig tussendeel dat op het einde wel wat leuker wordt.