Fantastisch en magisch verhaal!
Blogtour Review
Ik wil Cindy allereerst bedanken dat ik "the lost Kynsera" mocht lezen en review ervan mag schrijven.
De flaptekst zag er heel belovend uit. Dat was boek ook zeker.
Syrah leeft een leven met een man die haar slecht behandeld. Ineens ziet ze groene ogen en praat een stem tegen haar. Dan wordt ze ineens uit haar wereld weggerukt en naar wereld gebracht die ze niet meer herinnerd. Zeth is de persoon die haar naar de andere wereld heeft gebracht. Al haar herinneringen van vroeger zijn ook weg, maar met hulp krijgt ze die langzaam terug. Syrah is erfgenaam van koninkrijk Haelian.
Samen met Zeth ontdekt ze dat ze door haar oom en Zeth broer een complot tegen haar hebben, wat het voortbestaan van Haelian in gevaar brengt. Syrah haar magie begint te ontwaken en met Zeth samen leert ze ermee omgaan. Hierdoor ontwaakt er liefde tussen de 2.
Syrah en Zeth vechten samen tegen vijanden die het voorzien hebben om de toekomst van Haelian en de wereld te vernietigen.
Syrah verzameld bondgenoten om haar hierbij te helpen. Zal Syrah de wereld kunnen redden en haar bedreiging kunnen stoppen?
Hoewel het verhaal meer magich en romantisch is, zit er ook wraak, boosheid en schudgevoel in. Zo voel je Syrah haar emoties goed en Zeth zijn schuldgevoel.
Namate het verhaal word dit steeds duidelijker en moeten ze hiermee leren omgaan.
Het verhaal is magisch en spannend. Ik heb het boek in 1 avond uitgelezen!
Cindy weet je vanaf de eerste bladzijde te pakken. Waardoor je het boek niet kan wegleggen.
Haar schrijfstijl is vlot en dat vind ik fijn
Ze beschrijft de wereld uitbundig en hierdoor leer je de personages ook echt kennen.
Ik heb echt genoten van het boek en ben heel beniewd naar deel 2!!
Bedankt Cindy
De flaptekst zag er heel belovend uit. Dat was boek ook zeker.
Het verhaal is magisch en spannend. Ik heb het boek in 1 avond uitgelezen!
Haar schrijfstijl is vlot en dat vind ik fijn
Ik heb echt genoten van het boek en ben heel beniewd naar deel 2!!
Bedankt Cindy