een romantisch verhaal met een vleugje sensueel
Lise deelt soms mee als proefslapen in luxe hotels. Wanneer ze een flayer krijgt met daarop een kasteelovernachting met een spel voor stellen om te testen. Ayden kent ze van het proefslapen en ze vraagt hem om met haar mee te doen als koppel. Lise maakt strikte regels voor zichzelf. Ze heeft namelijk een vriend die voor werk in het buitenland een paar maanden zit. Nicolet is de bedenker van het spel. ze doet er alles aan om haar spel tot een succes te maken. Hierdoor worden Lise en Ayden uitgedaagd en moeten ze zich dieper in elkaar verdiepen. Kan Lise, de sexy Ayden weerstaan?
Ayden vindt Lise een prachtige meid en wil ook dat het niet alleen bij die hartstochtelijke kus blijft. Maar krijgt hij Lise zover? Blijven de 2 het volhouden als nep koppel?
Verleidelijk spel is een feelgood boek. Wel er ook toch was spicy inzit. Lisa en Ayden zijn aan elkaar gewaagt en hun chemie is duidelijk voelbaar. De privé dingen die ze elkaar vertellen, voelen aan dat niet alleen maar om seksueel gaat. Lise worstelt heel erg met haarzelf. Thuis heeft ze haar, nette, keurige vriend. Wel Ayden een aantrekkingskracht heeft die ze moeilijk kan weerstaan!
De locatie van het boek, het kasteel is mysteries en magisch. Het luxe en het eten. Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal en spelletjes. Perfecte mix van sensueel en romantiek.
Susan Summer neemt je echt mee in het verhaal. Het is heerlijk levendig, vlot en sfeervol geschreven. Ik heb echt genoten van het boek. Aan einde blijven er nog wel dingen onbeantwoord. Ik kan niet wachten tot deel 2
Echt een aanrader om te lezen.
Echt een aanrader om te lezen.