Harteloos
Na Feilloos ben ik meteen begonnen aan Harteloos, en ik moet zeggen: dit boek was echt geweldig! In dit deel volgen we Cade, de broer van Rhett, en Willa, de beste vriendin van Summer. Cade moet de hele zomer werken en heeft een oppas nodig voor zijn zoontje Luke. Toevallig is Willa net in het dorp, dus dat komt perfect uit.
Ik heb hardop gelachen om Luke en Willa en hun ondeugende streken, en ik heb intens meegeleefd met Cade. Het was fantastisch dat Winter ook weer even terugkwam, en ik vond het mooi hoe haar personage in een ander daglicht werd gezet. Stiekem hoop ik dat een van de volgende delen over haar gaat.
Het einde... zonder al te veel te verklappen: het was naar mijn mening echt perfect!
Ik hou echt van stand-alone boeken die verbonden zijn aan een serie. Het geeft je de kans om in dezelfde setting te blijven en updates te krijgen over de vorige hoofdpersonages, terwijl je toch nieuwe karakters en hun eigen verhaal volgt.