Een verhaal dat je nog nooit gelezen hebt.
Ik vind dit verhaal echt ontzettend origineel. Nog nooit heb ik verhaal gelezen dat zich afspeelde in Korea en waar de hoofdpersoon een heel bijzonder bedrijf heeft.
Suzanna heeft zich ontzettend goed verdiept in alle gebruiken en gewoontes.
Regels waar je je aan moet houden in Korea, het scholen systeem, de taal; overal heeft zij zich in verdiept.
Het verhaal wordt verteld vanuit meerdere pov's, maar om het hoofdstuk lees je altijd vanuit het pov van Hana de Jong.
Hana is de eigenaresse van De Laatste Reis; een "opruim" bedrijf dat meestal wordt ingezet na overlijden van een persoon.
Hana is een harde werker, een doorzetter, maar soms ook wel een ontzettende doordrammer en waarschijnlijk zorgt dat ervoor dat ze ook zover komt.
De schrijfstijl van Suzanna is erg prettig.
Ze schrijft in zo een fijne stijl dat je door het boek heen vliegt.
Ook bevat dit boek een woordenlijst achterin het boek waar je bepaalde benamingen terug kunt vinden als je niet meer weet wat de betekenis ervan is.
Ik vond het echt een ontzettend spannend verhaal.
Zo 1 dat je altijd het volgende hoofdstuk wilt lezen.
Suzanna heeft zich ontzettend goed verdiept in alle gebruiken en gewoontes.
De schrijfstijl van Suzanna is erg prettig.
Ze schrijft in zo een fijne stijl dat je door het boek heen vliegt.
Ik vond het echt een ontzettend spannend verhaal.
Zo 1 dat je altijd het volgende hoofdstuk wilt lezen.