Vermakelijk boek

Bookreadsbycell 01 april 2025
Het duurde even voordat ik in het verhaal kwam waarna dit boek erg fijn weg las. De hoofdstukken zijn vrij kort en worden geschreven vanuit Sarah Morgan en Adam Morgan. Sarah (strafrecht advocate) staat haar man bij die terecht staat voor het van de aarde verwijderen van zijn minnares.

In de loop van het verhaal gebeuren er steeds kleine dingen waarvan je verbaasd raakt en waarvan je weet dat ze invloed hebben op de zaak. Mede hierdoor bleef ik er steeds met mijn aandacht bij en maakte het dat ik toch door wilde lezen.

Gedurende het gehele boek wordt de spanning opgebouwd naar de uiteindelijke uitspraak in de rechtbank. Ik wist steeds met zekerheid wie het was, en toch had ik het fout. De uiteindelijke dader vond ik ergens (voor mijn gevoel) tegenvallen omdat ik die echt niet had verwacht.

Meer recensies van Bookreadsbycell