Moeilijk doorheen te komen, maar leerzaam
Het is een leerzaam boek als je je door het fictieve verhaal heen kan worstelen. Soms zat ik echt met m’n ogen te rollen door het slechte fictieve verhaal, waar dus de behulpzame feiten over de 5 am club verwerkt zitten.
Het boek staat vol met citaten van bekende mensen die je aan het denken (kunnen) zetten en de 5 am club lijkt echt wel goed te zijn. Het fictieve verhaal vond ik echter erg afleidend en ik heb momenten gehad dat ik wilde stoppen met het lezen van dit boek door dat verhaal.
Ik ga de tips van de 5 am club wel gebruiken in mijn leven, omdat ik denk dat ik er echt wel wat aan kan hebben en er positiever en gezonder door kan worden.